Over ons

Het credo van Klemann Bedrijfsadvies luidt: ‘Beter ten halve gekeerd dan ten hele gedwaald’. Dit geldt zeker voor organisatorische, bedrijfseconomische, juridische als financiële zaken. Of het nu voor uw onderneming is, een probleem in uw privésituatie of beide. 

Als ervaren allround bedrijfsadviseurs en (bedrijfs)juristen fungeren wij als uw sparringpartner. We helpen u om problemen op te lossen. Maar liever voorkomen we ze door u als onafhankelijke partij tijdig te adviseren. 

Ons kantoor heeft ruim 25 jaar ervaring op organisatorisch, economisch en bedrijfsjuridisch gebied. Voormalig advocaat Mr. V.A.M. Klemann vormt ons boegbeeld. Heel bewust heeft hij de advocatuur de rug toegekeerd. Om zo dichterbij het reilen en zeilen van zijn (ondernemende) relaties te staan. En met name om constructief mee te werken aan een gezonde bedrijfsvoering van uw bedrijf. Om conflicten met bijbehorende kosten en stress zo veel mogelijk te voorkomen. Zodat u zich kunt wijden aan waar u goed in bent: het verkopen van uw product of dienst. 

interesse?
Neem contact op

Klik hier